Kalender

Kerstfeestje

x

Beste leden,

Naar goede gewoonte willen wij jullie opnieuw uitnodigen op onze jaarlijkse kerstactiviteit.


Net als vorig jaar willen we aansluiten op de kerstmarkt van het Woonzorgcentrum Sint Jozef te Moorsele, waar wij u allen, jong en oud graag verwelkomen op vrijdag 19 december 2014 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Het bestuur van de KVSK biedt u graag een drankje aan op deze gelegenheid. U kunt er genieten van een gezellige kerstsfeer temidden allerlei kerstkraampjes en de nodige eet- en drankgelegenheden.


Voor de kinderen van onze leden die geboren werden in 2004 en later, willen wij eveneens een leuk kerstgeschenk voorzien. De leden die hiervoor in aanmerking komen én een attentie wensen voor hun kinderen én aanwezig kunnen zijn op de kerstactiviteit, mogen dit kenbaar maken aan ons bestuurslid Joost Vandenbussche , en dit ten laatste op 16 december 2014. U kunt Joost bereiken bij voorkeur per mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), via onderstaand contactformulier of op het GSM-nummer 0475 / 87 28 97.

Voor alle kinderen is er op deze kerstactiviteit heel wat kinderanimatie voorzien (veilig, binnen en onder begeleiding): kinderfilms bekijken, peuterhoek met schuimpuzzel, ballenbad en blokken, visspel, grimestand, gekke kapselstand, kleurhoek en een spelletjeshoek met gekende gezelschapsspelen in groot formaat,...en wie weet, ontmoeten ze deze avond ook de kerstman...!

U ziet, zeker de moeite om af te komen, met of zonder kinderen. U doet er uw bestuur en uzelf ongetwijfeld een plezier mee!

Plaats van afspraak: Woonzorgcentrum Sint Jozef vzw
Sint-Maartensplein 15
8560 Moorsele

We hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen...
Tot 19 december alvast... !!!

Locatie : Woonzorgcentrum Sint Jozef vzw Sint-Maartensplein 15 8560 Moorsele

Terug