Kalender

Eindeseizoensactiviteit

x

Wij willen onze leden hierbij nogmaals van harte uitnodigen en warm maken voor de traditionele eindeseizoensactiviteit voor de leden en hun partners die zal doorgaan op zaterdag 28 juni 2014.


We zullen de festiviteiten opnieuw openen met een tegelijk plezante, interessante én leerzame activiteit. We brengen meer bepaald een deskundig begeleid bezoek aan microbrouwerij Alvinne te Zwevegem-Moen, Vaartstraat 4a, met aansluitend uiteraard een degustatie van meerdere daar gebrouwen bieren. Voor dit bezoek spreken we om 16u30 ter plaatse af. Brouwerij Alvinne heeft met zijn innovatieve procédés en producten op korte tijd een grote naam en faam verworven onder de echte bierliefhebbers en exporteert zijn bieren intussen wereldwijd. Een absolute aanrader, met andere woorden…!!!


Na dit bezoek zullen we naar goede gewoonte vanaf 19u30 de beentjes onder tafel steken voor een succulent en rijkelijk diner. Zoals de voorbije twee jaar zal het diner ook deze keer plaats vinden in feestzaal Villa Scaldis, Doornikseweg 3 te Helkijn. Wie er de voorgaande keren bij geweest is, zal ook nu zeker opnieuw van de partij willen zijn. Voor de afwezigen van de vorige seizoenen: jullie weten (nog) niet wat jullie toen gemist hebben, vraag het gerust aan de gelukkigen die er wel bij waren…!!!

Met de uitbater werd volgend keuzemenu afgesproken:


Aperitief met aangepaste hapjes
* * *
Gebakken zeebaars met bladspinazie en witte wijnsaus met vanille
of
Het beste van eend (foie gras + gerookte eend) met kruidenslaatje, chutney van vijgen en
kramiektoast
* * *
Groenlands heilbothaasje met dijonnaise-saus en gestoomde aardappeltjes
of
Suprême van parelhoen met groene asperges en snijboontjes
* * *
Dame Blanche
of
Coupe Brésilienne
of
Irish Coffee
* * *
Koffie met fijne zoetigheden


Het menu wordt opgediend met aangepaste wijnen en waters.


Voor al dit moois vragen wij van onze leden en hun partners een bijdrage van 40 euro per persoon. Zeg nu zelf, voor deze prijs kan je het zeker niet laten… De rest van de werkelijke
kostprijs wordt bijgelegd door de kas van de vriendenkring. Ook het brouwerijbezoek en de aansluitende degustatie nemen we ten onzen laste.

Locatie : Brouwerij Alvinne / Villa Scaldis

Terug