Home

Uncategorised

Kampioen!

The Cup is coming home! 

Op de terreinen van KSV Diksmuide heeft onze voetbalploeg van KVSK Scheidsrechters Kortrijk de titel binnengehaald. In een feilloos parcours werd 12/12 gehaald in de poulefase waarna we door mochten naar de halve finale. Tegen de Rodenbachfluiters wonnen we met 2-1 en zo mochten we ons klaarstomen voor de finale tegen de Vlaamse Ardennen. Ook hier werd het opnieuw 2-1 in ons voordeel.

Een uitgebreid verslag lees je in de volgende Toss. 

Word scheidsrechter!

Wil je scheidsrechter worden? Neem een kijkje op https://www.voetbalvlaanderen.be/word-scheidsrechter. De volgende cursus gaat door op 2 september 2023 in Brugge. Neem intussen gerust vrijblijvend contact op met ons bestuur (zie menu links) voor meer info 

Volgende vergadering

Geniet van een deugddoend zomerverlof. In de maanden juni t.e.m. augustus zijn er traditiegetrouw geen ledenvergaderingen. We verwelkomen jullie graag opnieuw vanaf september. In de Toss van augustus zal je alle info vernemen hierover. 

Pronostiek

Pablo Longueville is de winnaar van het pronostiekseizoen! Na een ongezien spannende ontknoping wist hij Benoit Salembier bij te benen op de laatste speeldag. Een schiftingsvraag besliste over het lot van beide heren en daarin trok Pablo aldus aan het langste eind. Op een verdienstelijke derde plaats is Jens Fermaut geĆ«indigd. 

De pot is nog steeds op recordhoogte en dat belooft voor komend seizoen. We starten opnieuw met de pronostiek vanaf speeldag 1 van de provinciale competitie.