Home

Uncategorised

Karten met KVSK

Op 18 december gaan we voor de vijfde keer gaan karten! We hebben plaats voor 18 deelnemers, dus 't is voor de rappe. Deelnemen kan voor 15 euro, inschrijven via onze secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen vergadering in december

Beste leden, onze vergadering van 16 december gaat niet door. Voor meer info verwijzen we naar het flashbericht dat op 21/11 door onze secretaris werd uitgestuurd.

Pronostiek

Guy doet 't!

Guy Soens had alle wedstrijden juist voorspeld in het weekend van 20/10. Dat levert hem 12 drankbonnetjes op. Proficiat Guy!

Nieuwjaarsetentje

Onze eerste ledenvergadering van het nieuwe jaar op vrijdag 30 januari 2019 wordt naar goede gewoonte gevolgd door een gezellig etentje voor de aanwezige leden en hun (eventuele) partner. We voorzien een rijkelijk banket met ardeens gebraad, gevolgd door een amusante bingo.

Inschrijven kan voor de democratische prijs van 10 euro per persoon bij onze penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden die alle kaarten voor de kaarting verkochten, mogen gratis komen!